A+ / A-

СУПЕРИОР ПАКЕТ - ЗА ВИСОКИ ЦЕЛИ

За сите кои сакаат паметно да располагаат со своите финансии Супериор пакетот нуди голем број на поволности. Покрај стандардните услуги вклучува и електронско или мобилно банкарство и избор помеѓу VISA Gold и MasterCard Gold кредитните картички.

 

Предности:

-       Два месеца бесплатно користење на пакетот

-       Една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи

-       Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија

-       Постојан увид во состојбата и трансакциите на своите сметки преку електронското или мобилното банкарство* За активација на Супериор пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал.принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!