A+ / A-

СТАРТ ПАКЕТ  - ЗА ПРВИ ЧЕКОРИ

За сите оние кои за почеток им требаат основните банкарски производи. Старт пакетот вклучува основни производи - трансакциска сметка, VISA Classic  дебитна картичка, пристап до OBSGNet електронско банкарство, како и СМС известување.

 

Предности:

-       Два месеца бесплатно користење на пакетот

-       Една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи

-        Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија


За активација на СТАРТ пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал .принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!