Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

СТАРТ ПАКЕТ- ЗА ПРВИТЕ ЧЕКОРИ

За сите оние на кои за почеток им се потребни основните банкарски производи.

Предности:

  • Два месеца бесплатно користење на пакетот
  • Плаќате една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи
  • Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија
  • До 40 % пониска цена на пакетот во однос на поединечното користење на производите надвор од него

* За активација на Старт пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка.

Аплицирај
ТАБЕЛА СО ЦЕНИ И ВКЛУЧЕНИ БЕНЕФИТИ
Производи во пакетот Редовна цена на производите во пакетот СТАРТ
Трансакциска сметка - месечно одржување 32
VISA Classic дебитна картичка или MasterCard Standard дебитна картичка 15
OBSGNet електронско банкарство 35
СМС известување 40
Две бесплатни повлекувања на готовина на банкомати од други банки во земјата Минимум 360 МКД
Регуларна цена на производите (месечно) во МКД над 482 МКД
Цена на пакетот (месечно) во МКД 85

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: