СТАРТ ПАКЕТ- ЗА ПРВИТЕ ЧЕКОРИ

За сите оние на кои за почеток им се потребни основните банкарски производи.

Предности:

  • Два месеца бесплатно користење на пакетот
  • Плаќате една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи
  • Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија
  • До 40 % пониска цена на пакетот во однос на поединечното користење на производите надвор од него

* За активација на Старт пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал.

Аплицирај
ТАБЕЛА СО ЦЕНИ И ВКЛУЧЕНИ БЕНЕФИТИ
Производи во пакетот Редовна цена на производите во пакетот СТАРТ
Трансакциска сметка - месечно одржување 29
VISA Classic дебитна картичка или MasterCard Standard дебитна картичка 15
OBSGNet електронско банкарство 30
СМС известување 30
Две бесплатни повлекувања на готовина на банкомати од други банки во земјата Минимум 360 МКД
Регуларна цена на производите (месечно) во МКД над 464 МКД
Цена на пакетот (месечно) во МКД 80

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.

2019 Ohridska Banka