A+ / A-

Спорт

 


Благодарение на заедничкото партнерство, спортски центар Јуниор - Охридска банка ќе продолжи да расте во иднина, со нудење на атрактивни натпревари и создавање на нови спортски играчи.
Придонес во спортот е придонес во општествената заедница, во која ние работиме и придонес за јавноста.

Спонзорството е доказ дека банката продолжува со подршка на локалните проекти во заедничка организација со општинските организации во градовите каде Охридска банка има свои експозитури.

принт

Oпштествена одговорност

Преку спонзорства и донации Охридска банка демонстрира општествена одговорност...