Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Собрание на акционери 44. седница ИЗВЕСТУВАЊЕ


во врска со 44. седница на Собранието на акционерите на Охридска банка АД Скопје

Се известуваат акционерите на Охридска банка АД Скопје дека се повлекува Јавниот повик за 44. седница на Собранието на акционерите на Охридска банка АД Скопје, НО бр. 0203-7914/3 од 13.2.2020 г., објавен на ден 15.2.2020 г. Истовремено се повлекуваат и сите предлог-одлуки и материјали.


За новиот датум и за времето на одржување на 44. седница на Собранието на акционерите на Охридска банка АД Скопје, акционерите ќе бидат дополнително известени во согласност со законот.


НО.бр. 0203-9265/28-2-1            

НАДЗОРЕН ОДБОР


Претседател,

Георг Бухер


27.2.2020 година

СкопјеИзгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: