Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

СМС-известувања

СМС-порака на Вашиот мобилен телефон во реално време за увид во состојбата и во сите промени на Вашата трансакциска сметка.

Предности:

  • Известувања за прилив на сметка, трансакции со картички, плаќање преку интернет и повлекување средства од банкомат
  • Потврда за извршена трансакција
  • Проверка на износот на извршената трансакција
  • Известувања во врска со Вашата картичка
  • Дополнителна безбедност при вршењето трансакција


Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: