СМС-известувања

СМС-порака на Вашиот мобилен телефон во реално време за увид во состојбата и во сите промени на Вашата трансакциска сметка.

Предности:

  • Известувања за прилив на сметка, трансакции со картички, плаќање преку интернет и повлекување средства од банкомат
  • Потврда за извршена трансакција
  • Проверка на износот на извршената трансакција
  • Известувања во врска со Вашата картичка
  • Дополнителна безбедност при вршењето трансакција


2019 Ohridska Banka