A+ / A-

СМАРТ ПАКЕТ - ЗА СЕКОЈДНЕВНИ ПОТРЕБИ

Доколку ви се потребни повеќе стандардни банкарски производи и услуги. Смарт пакетот ви нуди стандарден пакет на услуги  покрај трансакциската сметка,СМС известувањето и VISA Classic дебитната картичка, пакетот вклучува и кредитна картичка MasterCard Standard или VISA Classic како и електронско или мобилно банкарство.

 

Предности:

-       Два месеца бесплатно користење на пакетот

-       Една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи

-        Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија

-       Постојан увид во состојбата и трансакциите на своите сметки преку електронското или мобилното банкарство


* За активација на Смарт пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал.


принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!