Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

СМАРТ ПАКЕТ - ЗА СЕКОЈДНЕВНИТЕ ПОТРЕБИ

За сите оние на кои им се потребни повеќе стандардни банкарски производи и услуги.

Предности:

  • Два месеца бесплатно користење на пакетот
  • Плаќате една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи
  • Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија
  • Постојан увид во состојбата и во трансакциите на Вашите сметки преку електронското или преку мобилното банкарство
  • До 40 % пониска цена на пакетот во однос на поединечното користење на производите надвор од него

* За активација на Смарт пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка.

Аплицирај
ТАБЕЛА СО ЦЕНИ И ВКЛУЧЕНИ БЕНЕФИТИ
Производи во пакетот Редовна цена на производите во пакетот СМАРТ
Трансакциска сметка - месечно одржување 32
VISA Classic или MasterCard Standard дебитна картичка 15
MasterCard Standard или VISA Classic кредитна картичка 125
OBSGNet електронско банкарство 35
Или Моја Банка- мобилно банкарство 65
СМС известување 40
Две бесплатни повлекувања на готовина на банкомати од други банки во земјата Минимум 360 МКД
Регуларна цена на производите (месечно) во МКД Над 642 МКД
Цена на пакетот (месечно) во МКД205

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: