Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Сефови

За сигурност и за дискреција, на располагање Ви стојат различни големини на сефови за чување хартии од вредност, предмети, документи или материјали.

Потребни документи:

  • Писмено барање од страна на закупецот
  • Склучен договор
  • Валидна лична исправа (лична карта или пасош)

Со сефот можат да ракуваат само закупецот и лицата овластени од него на двете локации во Скопје и во Охрид:

Експозитура Скопје - Центар, ул. „Даме Груев“ бр. 7
Формат Димензија (см) Месечен закуп (МКД) Годишен закуп (МКД)
СК1 7 х 26 х 42 210 2.100
СК2 7 х 42 х 56 250 2.500
СК3 15 х 26 х 42 290 2.900
СК4 15 х 42 х 56 380 3.800

*Контакт: 02 3 122 126, 02 3 256 834, од понеделник до петок од 8:00 до 16:00 часот.


Централа Охрид, ул. „Македонски просветители“ бр. 19
Формат Димензија (мм) Годишен закуп (МКД)
A1 100 х 300 х 500 2.832
A2 150 х 300 х 500 3.186
A3 200 х 300 х 500 3.696
A4 300 х 300 х 500 3.832
A5 600 х 300 х 500 4.248

*Контакт: 046 201 604, 046 201 605, од понеделник до петок, од 8:00 до 16:00 часот.


Важно: Во сефот не можат да се чуваат предмети и материјали што можат сами од себе да се запалат или се подложни на експлозија, радиоактивни материи, оружје од каков било вид и други предмети и материјали што се подложни на распаѓање, расипување, разлевање или чиј промет е забранет со пропис.

Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: