A+ / A-

РЕСПЕКТ ПАКЕТ ЗА ЗАСЛУЖЕНА СИГУРНОСТ

Поминете го квалитетно своето слободно време и уживајте во посебните поволности и производи неменети само за вас. Со Респект пакетот може да повлекувате готовина со вашата Visa Classic дебитна картичка  на секој банкомат во земјата и веднаш да добиете СМС известување за секоја трансакција.

 

Предности:

-       Два месеца бесплатно користење на пакетот

-       Една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи

-       Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитната картичка на сите банкомати во Македонија

-       СМС известување за секоја трансакција со дебитната картичка и за секој прилив на трансакциската сметка
* За активација на Респект пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал. 

принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!