Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

РЕСПЕКТ ПАКЕТ ЗА ЗАСЛУЖЕНА СИГУРНОСТ

Поминете го квалитетно своето слободно време и уживајте во посебните поволности и производи наменети само за Вас. Со Респект пакетот можете да повлекувате готовина со Вашата дебитна картичка Visa Classic на секој банкомат во земјата и веднаш да добиете СМС- известување за секоја трансакција

Предности:

  • Два месеца бесплатно користење на пакетот
  • Плаќате една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи
  • Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитната картичка на сите банкомати во Македонија
  • СМС известување за секоја трансакција со дебитната картичка и за секој прилив на трансакциската сметка
  • До 40% пониска цена на пакетот во однос на поединечното користење на производите надвор од него

* To activate the Respect Package go to the nearest branch office of Ohridska Banka.

Аплицирај
ТАБЕЛА СО ЦЕНИ И ВКЛУЧЕНИ БЕНЕФИТИ
Производи во пкаетот Редовна цена на производите во пакетот РЕСПЕКТ
Трансакциска сметка пензионери - месечно одржување 20
VISA Classic или MasterCard Standard дебитна картичка 15
СМС известување 40
Две бесплатни повлекувања на готовина на банкомати од други банки во земјата Минимум 360 МКД
Регуларна цена на производите (месечно) во МКД Над 435 МКД
Цена на пакетот (месечно) во МКД 60

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: