Lost Card +389 (0)46 268 268
Information (02)15050 Contact Center obinfo@ob.com.mk
OBSGNET support (02)15050 Contact center obsgnetsupport@ob.com.mk
Share on social media:

Пофалби и поплаки

Одберете:
Име:
Презиме:
Е-маил адреса:
Адреса:
Град:
Број на телефон:
Одберете експозитура:
Производ:
Причина:
Охридска банка АД Скопје може да ги користи, односно врши обработка на моите лични податоци како и да ги чува во збирката на лични податоци, за потребите на процесот на анализа и обработка на поднесеното онлајн барање за цело времетраење на процесот, а по завршувањето на истиот, податоците може да се чуваат во рок од 6 месеци во базата на податоци на банката, согласно Законот за заштита на личните податоци. Ги прифаќам општите услови на банката.
Внесете го кодот
CAPTCHA