Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Продажба на имот

Во овој дел, погледнете ги предметите од продажба на недвижен имот, опрема и машини, продажбата на имот во сопственост на банката, како и извештајот за имот на продажба

Продажба на недвижен имот, опрема и машини

Деловен простор во Кочани- ул.Никола Карев бр.бб ПРЕЗЕМИ
Деловен простор во Куманово- с.Режановце ПРЕЗЕМИ

Продажба на имот во сопственост на банката 


 


Лица за контакт:

 -      Димче Маркоски 02/3167-621; 070/388-056 

e-mail: Dimche.Markoski@ob.com.mk


-       Бране Милчески 02/3167-655; 070/395-741 

e-mail: Brane.Milcheski@ob.com.mk


Извештај за имот на продажба

Извештајот за недвижен имот кој е на продажба може да го погледнете тука.
Извештајот за движен имот кој е на продажба може да го погледнете тука.


Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: