A+ / A-

ПРЕМУИМ ПАКЕТ - КОГА САКАМ СЀ

 

Специјален пакет на врвни банкарски производи кога Вашите очекувања се навистина големи. Премиум пакетот вклучува трансакциска сметка, MasterCard GOLD дебитна картичка, електронско или мобилно банкарство, како и ексклузивна MasterCard PLATINUM кредитна картичка.

 

Предности:

-       Два месеца бесплатно користење на пакетот

-       Една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи

-       Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитните картички на сите банкомати во Македонија

-       Постојан увид во состојбата и трансакциите на своите сметки преку електронското или мобилното банкарствоЗа активација на Премуим пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал. 

принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!