Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

ПРЕМУИМ ПАКЕТ - КОГА САКАМ СЀ

Специјален пакет на врвни банкарски производи за сите оние чии очекувања се навистина големи.

Предности:

  • Два месеца бесплатно користење на пакетот
  • Плаќате една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи
  • Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитната картичка на сите банкомати во Македонија
  • Постојан увид во состојбата и во трансакциите на Вашата сметка и на дебитната картичка преку мобилното банкарство
  • До 40 % пониска цена на пакетот во однос на поединечното користење на производите надвор од него

* За активација на Премиум пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка.

Аплицирај
ТАБЕЛА СО ЦЕНИ И ВКЛУЧЕНИ БЕНЕФИТИ
Производи во пкаетот Редовна цена на производите во пакетот ПРЕМИУМ
Трансакциска сметка - месечно одржување 32
MasterCard Gold дебитна картичка 60
MasterCard Platinum кредитна картичка 375
OBSGNet електронско банкарство 35
Или Моја Банка- мобилно банкарство 65
СМС известување 40
Две бесплатни повлекувања на готовина на банкомати од други банки во земјата Минимум 480 МКД
Регуларна цена на производите (месечно) во МКД Над 1057 МКД
Цена на пакетот (месечно) во МКД 455

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: