Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk

B2B СМАРТ ПАКЕТ

ЗА СЕКОЈДНЕВНИ ПОТРЕБИ

Сеопфатнa пoнуда на банкарски услуги за секојдневно банкарство
во еден пакет согласно вашите бизнис потреби.


Дознај повеќе

B2B СУПЕРИОР ПАКЕТ

ЗА ВИСОКИ ЦЕЛИ

Заштедете ги вашите пари и време со користење
на супериор пакетот.
Дознај повеќе

Види ги сите локации во Македонија Мапа
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk