Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Пофалби и поплаки

Одберете:
Име:
Презиме:
Е-маил адреса:
Адреса:
Град:
Број на телефон:
Одберете експозитура:
Производ:
Причина:
Охридска банка АД Скопје може да ги користи, односно врши обработка на моите лични податоци како и да ги чува во збирката на лични податоци, за потребите на процесот на анализа и обработка на поднесеното онлајн барање за цело времетраење на процесот, а по завршувањето на истиот, податоците може да се чуваат во рок од 6 месеци во базата на податоци на банката, согласно Законот за заштита на личните податоци. Ги прифаќам општите услови на банката.
Внесете го кодот
CAPTCHA
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk