A+ / A-

Партнер+ кредит

Програма за поддршка на конкурентноста на малите и средни претрпијатија развиена од Европската банка за обнова и развој и финансирана од Европската унија


принт

Калкулатор за кредити

Најповолни услови и широко диверзифицирано, квалитетно портфолио на кредитни производи прилагодено според Вашите специфични барања, индивидуални потреби и желби