Lost Card +389 (0)46 268 268
Information (02)15050 Contact Center obinfo@ob.com.mk
OBSGNET support (02)15050 Contact center obsgnetsupport@ob.com.mk
Share on social media:

B2B СМАРТ ПАКЕТ

ЗА СЕКОЈДНЕВНИ ПОТРЕБИ

Сеопфатнa пoнуда на банкарски услуги за секојдневно банкарство
во еден пакет согласно вашите бизнис потреби.


Дознај повеќе

B2B СУПЕРИОР ПАКЕТ

ЗА ВИСОКИ ЦЕЛИ

Заштедете ги вашите пари и време со користење
на супериор пакетот.
Дознај повеќе