A+ / A-

Осигурување на платежни картички ИН кардс

За првпат на македонскиот пазар, Охридска банка Сосиете Женерал воведува осигурување на платежни картички. Сите нови и постојни корисници на картичките на Банката можат да уживаат во сигурноста и во многубројните поволности:

  • бесплатна заштита - осигурителната премија е покриена од страна на банката;
  • без дополнителни трошоци во случај на неочекувани настани опфатени со осигурувањето;
  • широк опфат на осигурувани ризици, во зависност од видот на картичката;
  • покриеност за неограничен број патувања во странство;

Услов за остварување на правото на осигурување:

  • патувањето да биде во целост платено со осигурената картичка;
  • резервација и плаќање на сместувањето со осигурената картичка; 
  • парите за патувањето да се повлечени од банкарската сметка поврзана со осигурената картичка 48 часа пред купување на билетот за патување. 
принт

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium.