Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Новости

Соопштенија за јавност

ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИ ЗА ДЕКЕМВРИ 2020

РАСПОРЕД ЗА ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИ ЗА ДЕКЕМВРИ ...

 

ОХРИДСКА БАНКА ЗАПОЧНУВА СО ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИТЕ СРЕДСТВА ОД ЧЕТВРТИОТ ПАКЕТ МЕРКИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД КОВИД-19!

Важни аспекти на процесот на исплата на државна помош, како дел од четвртиот пакет мерки предвидени од Владата на Република Северна Mакедонија ...

 

Системски информации

18.01.2021

Известување за неработен ден - 19 јануари 2021 година

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека согласно Законот за празници, 19ти јануари (вторник),  2021 година, е неработен ден поради што експозитурите на Охридска банка АД Скопје нема да работат.

 

Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, мобилното и електронското банкарство, како и ПОС-терминалите на Банката.

 

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

 

05.01.2021

Известување за неработни денови - 6ти и 7ми јануари 2021 година

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека согласно Законот за празници, 6ти јануари (среда) и 7ми  јануари (четврток),  2021 година, се неработни денови поради што експозитурите на Охридска банка АД Скопје нема да работат.

Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, мобилното и електронското банкарство, како и ПОС-терминалите на Банката.

 

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

31.12.2020

Работно време на 31 декември 2020 год. и 1 јануари 2021 год.

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека на 31 декември (четврток),  2020 година, експозитурите на Охридска банка АД Скопје ќе работат со скратено работно време, а 1ви јануари 2021 год. е неработен ден, заради што експозитурите на Банката нема да работат.

Работно време на експозитурите на Охридска банка АД Скопје на 31.12.2020 година:

  

 

Експозитура

 

Работно време

 

Охрид Централа

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Охрид Мини Маркет

 

од 08:00 до 15:00

 

 

Охрид Медицински центар

 

од 08:00 до 14:00

 

 

Ѓорче Петров

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Карпош

 

од 08:00 до 14:00

 

 

Капиштец

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Центар

 

од 08:00 до 15:00

 

 

11 Октомври

 

од 08:00 до 15:30

 

 

Скопје Централа

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Аеродром 2

 

од 08:00 до 13:00

 

 

Чаир

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Гази Баба

 

од 08:00 до 14:00

 

 

Аеродром

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Струга

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Кичево

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Гостивар

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Тетово

 

од 08:00 до 15:00

 

 

Куманово

 

од 08:00 до 15:00

 

 

Велес

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Штип

 

од 08:00 до 15:30

 

 

Кочани

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Струмица

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Кавадарци

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Гевгелија

 

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Битола

 

од 08:00 до 15:30

 

 

Ресен

 

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Прилеп

 

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, мобилното и електронското банкарство, како и ПОС-терминалите на Банката.

 

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

 

02.11.2020

Известување за привремен прекин на електронски услуги

Почитувани клиенти, 

 

Ве известуваме дека заради надградба на мрежната опрема, во периодот од 02.11.2020 до 05.11.2020 во 23:00ч. ќе има прекин на електронските услуги на Охридска банка АД Скопје, вклучително и на банкоматите, не подолг од еден час. 

 

Ви благодариме на разбирањето.

 

Со почит,

Охридска банка

Општествена одговорност, награди и признанија

Ohridskabanka.mk - најдобра веб-страница за финансиски услуги, банкарство и осигурување за 2020

Веб-страницата на Охридска банка АД Скопје, ohridskabanka.mk, е победник на овогодинешната манифестација „Сајт на годината“ во областа финансиски услуги, банкарство и осигурување за 2020 година. ...

 

Охридска банка дел од Европскиот онлајн корпоративен шампионат во шах

Охридска банка зеде учество на Европскиот онлајн корпоративен шампионат во шах ...

 
61 
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: