Lost Card +389 (0)46 268 268
Information (02)15050 Contact Center obinfo@ob.com.mk
OBSGNET support (02)15050 Contact center obsgnetsupport@ob.com.mk
Share on social media:

Press releases

IMPORTANT NOTICE: “Phishing” - лажни маил пораки преку фалсификување на идентитетот на Охридска банка Сосиете Женерал

IMPORTANT NOTICE: Ве советуваме, ДА НЕ ГО ОТВОРАТЕ ПРИЛОГОТ НА ПОРАКИТЕ ПРИСТИГНАТИ ОД МЕИЛ АДРЕСАТА ohridska_banka@obsg.com.mk за да се заштитите од злоупотреба на Вашите податоци. Доколку во меѓувре ...

 

IMPORTANT NOTICE: “Phishing” - лажни маил пораки преку фалсификување на идентитетот на Охридска банка Сосиете Женерал

IMPORTANT NOTICE: Ве советуваме, ДА НЕ ГО ОТВОРАТЕ ПРИЛОГОТ НА ПОРАКИТЕ ПРИСТИГНАТИ ОД МЕИЛ АДРЕСАТА ohridska_banka@obsg.com.mk за да се заштитите од злоупотреба на Вашите податоци. Доколку во меѓувре ...