Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Лифт бизнис-кредит 

За финансирање на тековните деловни активности 

Лифт кредит - за бизнис на ниво погоре!

Со воведување на  Лифт бизнис-кредитот, Охридска банка понуди атрактивен производ со кој се олеснува тековното работење на малите и на средните претпријатија.

Овој кредит e креиран за да Ви помогне да го подигнете својот бизнис на едно повиско ниво, односно со поволна каматна стапка и атрактивна понуда без дополнителни трошоци, да им овозможи на малите и на средните претпријатија да го унапредат своето работење, да набавуваат материјали и стока, да го финансираат тековно производство, или генерално, да ја подобрат ликвидноста на својата компанија.


Предности

  • Рок на кредитот од 13 до 36 месеци
  • Враќањето на кредитот може да се врши во еднакви месечни ануитети
  • Грејс-период до 12 месеци
  • Фиксна каматна стапка 
  • Износ на кредитот од 5.000 до 50.000 евра


    Листа на референтни каматни стапки
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: