Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Курсна листа на Охридска банка АД Скопје целосна листа

Одберете датум:
Денешен датум: 07.07.2020 Број: 127 Период на важност: 07.07.2020, 00:00 - 07.07.2020, 23:59
Физички лица
Шифра Валута Единици валута Куповен курс Продажен курс Среден курс НБРМ
Правни лица
Шифра Валута Единици валута Куповен курс Продажен курс Среден курс НБРМ
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа