A+ / A-

Култура


Културата претставува мерка за социјален напредок. Преку развојот на културата се развиваат духовните вредности на луѓето. Охридска банка е банка за развој и банка кон иднината. Од таа причина ние интензивно ја градиме нашата мисија во насока на поддршка на културните вредности.

принт

Архива
____________________

Култура 2013

Култура 2012

Култура 2011