A+ / A-

КУЛ ПАКЕТ ЗА ЖИВОТ ВО ДВИЖЕЊЕ

За сите млади луѓе кои сакаат да имаат преглед на сметките во секое време, на секое место. Cool пакетот нуди производи со минимални трошоци за одржување и вклучува трансакциска сметка, Visa Classic дебитна картичка, СМС известување и најкул мобилно банкарство..

 

Предности:

-       Два месеца бесплатно користење на пакетот

-       Една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи

-       Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитната картичка на сите банкомати во Македонија

-       Постојан увид во состојбата и трансакциите на сметката и дебитна картичка преку мобилното банкарство

-       СМС известување за секоја трансакција со дебитната картичка и за секој прилив на трансакциската сметка
* За активација на Кул пакетот обратете се во најблиската експозитура на Охридска банка Сосиете Женерал.


принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!