Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Кредитни работи со странство

Тарифа на надоместоци

  • Изготвување на кредитна пријава, обрасци НД 2/НП 2 - 3.000 МКД
  • Изготвување на обрасци за реализација на отплата/наплата - 500 МКД
  • Измена по кредитна пријава - 2.000 МКД

*Потребните информации околу регистрирање на кредитната работа за поединечно известување за кредити земени од нерезиденти и кредити одобрени на нерезиденти можете да ги добиете од референтите за односи со корпоративни лица во секоја експозитура.

Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: