Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

КОНВЕРТОР НА СМЕТКИ

Тука можете да проверите кој ќе биде Вашиот нов број на сметка по присоединувањето* на Охридска банка кон Шпаркасе Банка Македонија.


* Промената на броевите на сметките е резултат на присоединувањето на Охридска банка кон Шпаркасе Банка Македонија. Присоединувањето е долг и комплексен процес, единствен од ваков обем во банкарската историја во Р.С.Македонија, чие завршување е планирано за втората половина на јули 2021 година. Банката дополнително и навремено ќе ja извести јавноста за точниот датум на присоединување.

Често поставувани прашања
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: