Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk

Листа на кодекси

Кодекс банки потпишан 15 март 2013 ПДФ 277KB Преземи
Кодекс на етика  ПДФ 1.26MB Преземи
Кодекс за корпоративно управување ПДФ 663KB Преземи
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk