A+ / A-

Калкулатор за депозити

Пресметаните износи добиени од калкулаторот за депозити се ориентациони вредности и можат да се користат исклучиво за информативни цели. Детални пресметки за секој индивидуален случај може да се добијат во експозитурите на Охридска банка.

 

принт