Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Системски информации

18.01.2021

Известување за неработен ден - 19 јануари 2021 година

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека согласно Законот за празници, 19ти јануари (вторник),  2021 година, е неработен ден поради што експозитурите на Охридска банка АД Скопје нема да работат.

 

Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, мобилното и електронското банкарство, како и ПОС-терминалите на Банката.

 

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

 

05.01.2021

Известување за неработни денови - 6ти и 7ми јануари 2021 година

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека согласно Законот за празници, 6ти јануари (среда) и 7ми  јануари (четврток),  2021 година, се неработни денови поради што експозитурите на Охридска банка АД Скопје нема да работат.

Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, мобилното и електронското банкарство, како и ПОС-терминалите на Банката.

 

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

31.12.2020

Работно време на 31 декември 2020 год. и 1 јануари 2021 год.

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека на 31 декември (четврток),  2020 година, експозитурите на Охридска банка АД Скопје ќе работат со скратено работно време, а 1ви јануари 2021 год. е неработен ден, заради што експозитурите на Банката нема да работат.

Работно време на експозитурите на Охридска банка АД Скопје на 31.12.2020 година:

  

 

Експозитура

 

Работно време

 

Охрид Централа

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Охрид Мини Маркет

 

од 08:00 до 15:00

 

 

Охрид Медицински центар

 

од 08:00 до 14:00

 

 

Ѓорче Петров

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Карпош

 

од 08:00 до 14:00

 

 

Капиштец

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Центар

 

од 08:00 до 15:00

 

 

11 Октомври

 

од 08:00 до 15:30

 

 

Скопје Централа

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Аеродром 2

 

од 08:00 до 13:00

 

 

Чаир

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Гази Баба

 

од 08:00 до 14:00

 

 

Аеродром

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Струга

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Кичево

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Гостивар

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Тетово

 

од 08:00 до 15:00

 

 

Куманово

 

од 08:00 до 15:00

 

 

Велес

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Штип

 

од 08:00 до 15:30

 

 

Кочани

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Струмица

 

од 08:00 до 16:00

 

 

Кавадарци

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Гевгелија

 

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Битола

 

од 08:00 до 15:30

 

 

Ресен

 

 

од 08:00 до 13:30

 

 

Прилеп

 

 

од 08:00 до 14:30

 

 

Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, мобилното и електронското банкарство, како и ПОС-терминалите на Банката.

 

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

 

02.11.2020

Известување за привремен прекин на електронски услуги

Почитувани клиенти, 

 

Ве известуваме дека заради надградба на мрежната опрема, во периодот од 02.11.2020 до 05.11.2020 во 23:00ч. ќе има прекин на електронските услуги на Охридска банка АД Скопје, вклучително и на банкоматите, не подолг од еден час. 

 

Ви благодариме на разбирањето.

 

Со почит,

Охридска банка

30.10.2020

Известување за локација на банкомати

Почитувани клиенти, 

 

Ве известуваме дека повторно ви се достапни услугите на банкомат на Охридска банка во рамки на супермаркетот Рамстор во Горно Лисиче (Февруарски поход 46).

Дополнително, известуваме дека банкоматот на Охридска банка АД Скопје на Меѓународниот аеродром Скопје е отстранет. На Меѓународниот аеродром Скопје можете да го користите банкоматот на Шпаркасе Банка Македонија од каде што повлекувањето средства со дебитна картичка е без провизија, како и на сите банкомати на Охридска банка и Шпаркасе Банка Македонија во целата држава.


Со почит,
Охридска банка

22.10.2020

Известување за неработен ден - 23 октомври 2020 година

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на Македонија, 23 октомври (петок),  2020 година, е неработен ден поради што експозитурите на Охридска банка АД Скопје нема да работат.

Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, мобилното и електронското банкарство, како и ПОС-терминалите на Банката.

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

18.10.2020

Известување за привремен прекин на електронски услуги на 18.10.2020

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека заради техничко одржување на системот, во недела (18.10.2020) меѓу 01:00ч. - 03:00ч. ќе има привремен прекин во електронските услуги на Банката. 

Со почит,
Охридска банка АД Скопје

09.10.2020

Известување за неработен ден - 12 октомври 2020

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на Македонија, 12 октомври (понеделник),  2020 година, е неработен ден поради што експозитурите на Охридска банка АД Скопје нема да работат. 

Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати, мобилното и електронското банкарство, како и ПОС-терминалите на Банката.

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

02.10.2020

Известување за привремен прекин на услуги на банкомат

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека заради редовно техничко одржување на системот, банкоматот во рамки на експозитурата во Централа Скопје и Минимаркет Охрид ќе има прекин на услугите во периодот 14:00Ч. – 18:00ч. на 3 октомври (сабота), 2020.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Охридска банка АД Скопје

 
61 
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: