Lost Card +389 (0)46 268 268
Information (02)15050 Contact Center obinfo@ob.com.mk
OBSGNET support (02)15050 Contact center obsgnetsupport@ob.com.mk
Share on social media:

Cash Loan

Лесно остварете ги Вашите желби и искористете ја понудата со фиксна каматна стапка за целиот период на траење на кредитот и можноста за вклучено кредитно животно осигурување!

Find out more

Housing loan

Одлуката за домување е една од најважните одлуки во животот. Остварете го вашиот сон со станбениот кредит на Охридска банка Сосиете Женерал и одберете ја понудата која најмногу ви одговара!

Find out more

Mortgage loan

Имате големи сништа кои сакате да ги остварите, а потребен ви е поголем износ на готовина со подолг период на отплата? Хипотекарниот кредит е решението за вас!

Fin out more

A++ credit
for energy efficiency

Инвестирајте мудро во технологии со повисоко ниво на енергетска ефикаскост и добијте до 20% грант за успешно реализиран проект!

Find out more

Automobile loan

Уживајте во возењето со Вашиот нов автомобил и отпатувајте до дестинациите од соништата со помош на автомобилскиот кредит од Охридска банка Сосиете Женерал!

Find out more