Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk

Формулар за вработување

*Апликација за работа на позиција:
*Име:
*Презиме:
*Пол: Машки Женски
Датум на раѓање:
*Контакт телефон:
*E-mail:
Внесете го кодот:
Прикачете CV Големината на фајлот треба да е помала од 2MB
Дополнителни информации:
Согласност 1
Охридска банка може да ги користи, односно врши обработка на моите лични податоци како и да ги чува во збирката на лични податоци, за потребите на процесот на регрутација на кадри вo банката за цело време додека трае истиот по што податоците ќе бидат избришани/уништени, согласно Законот за заштита на личните податоци.
Согласност 2
Охридска банка може да ги користи, односно врши обработка на моите лични податоци како и да ги чува во збирката на лични податоци, за потребите на процесот на регрутација на кадри во банката за цело времетраење на процесот, а по завршувањето на истиот, податоците може да се чуваат трајно во базата на податоци на банката, согласно Законот за заштита на личните податоци.
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk