A+ / A-

Општи информации – политика

Добредојдовте на страната за Човечки ресурси на Охридска Банка.

Охридска банка како дел од големото семејство на реномираната интернационална банкарска групација Societe Generale разбира дека човечкиот ресурс е најважен ресурс во функционирањето на Банката.

Повикувајќи се на најдобрите работни практики кои произлегуваат од долгогодишното интернационално банкарско искуство секојдневно се влијае на создавање на добра организациска клима каде преку добро обучен и искусен кадар се остваруваат зацртаните деловните цели. Грижата да се задржи високо мотивиран и лојален персонал со која банката ќе може да планира долгорочни деловни цели или брзо да се приспособи кон промените кои се случуваат на пазарот, е дел од предизвиците во работењето на целокупниот менаџмент на банката.

Огласи за вработување

Доколку сакате да ја градите својата кариера со Охридска банка добро е да знете дека:

Придружувајќи ни се, Вие би биле дел од тимот кои ги дели вредностите на Групацијата преку тимска работа, професионализам и иновативност. Охридска банка може да стане место каде Вашите иницијативи и идеи секогаш ќе бидат добредојдени, а Вашиот талент ќе биде ставен во служба на нашиот заеднички успех.

Доколку ни се придружите можете да сметате на личен и професионален развој како во Охридска банка така и во рамките на Сосиете Женерал Групацијата.


РЕФЕРЕНТ ЗА ОДНОСИ СО ИНДИВИДУАЛНИ КЛИЕНТИ - КИЧЕВО

Отворен повик за практикантска работа


принт

Oпштествена одговорност

Преку спонзорства и донации Охридска банка демонстрира општествена одговорност...