Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

КУЛ ПАКЕТ ЗА ЖИВОТ ВО ДВИЖЕЊЕ

За сите млади луѓе што сакаат да имаат увид во сметките во секое време, на секое место.

Предности:

  • Два месеца бесплатно користење на пакетот
  • Плаќате една месечна членарина за пакетот, а користите повеќе производи
  • Две бесплатни подигнувања на готовина со дебитната картичка на сите банкомати во Македонија
  • Постојан увид во состојбата и во трансакциите на Вашата сметка и на дебитната картичка преку мобилното банкарство
  • СМС-известување за секоја трансакција со дебитната картичка и за секој прилив на трансакциската сметка
  • До 40 % пониска цена на пакетот во однос на поединечното користење на производите надвор од него

* To activate the Cool Package go to the nearest branch office of Ohridska Banka.

Аплицирај
ТАБЕЛА СО ЦЕНИ И ВКЛУЧЕНИ БЕНЕФИТИ
Производи во пакетот Редовна цена на производите во пакетот КУЛ
Трансакциска сметка - месечно одржување 32
VISA Classic или MasterCard Standard дебитна картичка 15
Моја Банка- мобилно банкарство 65
СМС известување 40
Две бесплатни повлекувања на готовина на банкомати од други банки во земјата Минимум 360 МКД
Регуларна цена на производите (месечно) во МКД Над 512 МКД
Цена на пакетот (месечно) во МКД 85

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: