Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Пречекорување на сметка

Предности

 • Брз и едноставен пристап до ликвидни средства во согласност со Вашите потреби 
 • Финансирање на работен капитал
 • Сезонски флуктуации во паричните текови
 • Повремено одржување на ликвидноста
 • Справување со задоцнети ненаплатени побарувања од должници
 • Флексибилен извор на финансирање - го плаќате само она што го користите
 • Без плаќање на рати
 • Можност за обнова на годишно ниво

Карактеристики

 • Износ и рочност: во согласност со индивидуалната оцена од страна на Банката, односно со финансиските показатели
 • Каматна стапка: 10 % до 14 %
 • Административен трошок во согласност со Тарифникот


Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми: