Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Блог

Информација за достава по пошта нa картички

Со оглед на моменталната ситуација поврзана со КОВИД-19 новоиздадените Mastercard standard дебитни картички и ПИН-овите за клиентите кои имаат Маестро дебитни картички со рок на важност до 03.2020 год ...

 

Препораки за безбедно користење на дигиталните услуги на банката

Во насока на препораките од Владата поврзани со Ковид-19, Охридска банка ви препорачува да ги редуцирате посетите на експозитурите и да се насочите кон поинтензивно користење на електронските канали н ...

 

Велосипеди - дел од возниот парк на Охридска банка АД Скопје

Во Охридска банка, грижата за животната и работна средина е во центарот на вниманието. Па така, од неодамна на располагање на вработените е и освежениот возен парк со велосипеди кои може да се користа ...

 

3 причини зошто СЕГА е одлично време за да купите стан!

Доколку инвестирате во стан, првата предност што ја добивате е екстра приход во домашниот буџет. Се прашувате како, нели? ...

 

Како до помали сметки за електрична енергија и креирање енергетско ефикасен дом?

И зошто секој од нас треба да размисли за инвестиција во соларни колектори за топла вода? ...

 

Информација за достава по пошта нa картички

Со оглед на моменталната ситуација поврзана со КОВИД-19 новоиздадените Mastercard standard дебитни картички и ПИН-овите за клиентите кои имаат Маестро дебитни картички со рок на важност до 03.2020 год ...

 

Препораки за безбедно користење на дигиталните услуги на банката

Во насока на препораките од Владата поврзани со Ковид-19, Охридска банка ви препорачува да ги редуцирате посетите на експозитурите и да се насочите кон поинтензивно користење на електронските канали н ...

 

Велосипеди - дел од возниот парк на Охридска банка АД Скопје

Во Охридска банка, грижата за животната и работна средина е во центарот на вниманието. Па така, од неодамна на располагање на вработените е и освежениот возен парк со велосипеди кои може да се користа ...

 

3 причини зошто СЕГА е одлично време за да купите стан!

Доколку инвестирате во стан, првата предност што ја добивате е екстра приход во домашниот буџет. Се прашувате како, нели? ...

 

Како до помали сметки за електрична енергија и креирање енергетско ефикасен дом?

И зошто секој од нас треба да размисли за инвестиција во соларни колектори за топла вода? ...