Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

Аплицирам за

Име:
Презиме:
Датум на раѓање:
Адреса:
Населено место:
Број на телефон:
Е-маил адреса:
Вработен:
Име на компанијата:
Дали сте клиент на банката? Да Не
Одберете експозитура:
Охридска банка АД Скопје може да ги користи, односно врши обработка на моите лични податоци како и да ги чува во збирката на лични податоци, за потребите на процесот на анализа и обработка на поднесеното онлајн барање за цело времетраење на процесот, а по завршувањето на истиот, податоците може да се чуваат во рок од 6 месеци во базата на податоци на банката, согласно Законот за заштита на личните податоци. Ги прифаќам општите услови на банката.
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk