A+ / A-

Наградна игра за корисниците на Mastercard дебитните картички 

Во наградната игра се опфатени следните дебитни картички од програмата на Mastercard, издадени од Охридска банка Сосиете Женерал:


 • Maestro
 • Mastercard Debit Standard
 • Mastercard Debit Gold 

Услови за учество:

 • Направени најмалку 20 трансакции со дебитните картички Mastercard;
 • Направена минимум една трансакција со Mastercard Debit Standard картичката за физички лица со можност за бесконтактни плаќања;
 • На секои дополнителни 20 трансакции, од кои минимум една трансакција со Mastercard Debit Standard, името на корисникот на картичката уште еднаш ќе се појавува како можен добитник, со што се зголемуваат шансите за награда;
 • Валидни трансакции се трансакциите направени на ПОС-терминал на кое било продажно место на територијата на Република Македонија, како и трансакциите направени со електронско плаќање преку интернет;
 • Еден учесник во Наградната игра има право да биде извлечен само за една награда.

Период на наградната игра: од 15.12.2017 до 15.2.2018 г.

Извлекување на 21.2.2018 година

Награден фонд: 70 (седумдесет) велосипеди

Повеќе информации за Правилата на Наградната игра може да најдете тука.

ОСИГУРУВАЊЕ НА VISA CLASSIC ДЕБИТНИ КАРТИЧКИ:

Медицинска помош:

 • Медицински трошоци;
 • Трошоци за репатријација;
 • Посета од страна на член на семејството во случај на хоспитализација.
принт

CLUB PREMIUM ПАРТНЕРИ

Станбен кредит

Бројни поволности при користење на Премиум картичките, во соработка со партнерите на Club Premium

Почувствувајте ја разликата и уживајте во широкиот спектар врвни банкарски услуги приспособени кон Вашите очекувања!