A+ / A-
Курсна листа на Охридска банка АД Скопје повеќе
Одберете датум: Датум: 16.07.2018 Број:
129
Период на важност: 13.07.2018, 00:00 - 13.07.2018, 23:59 Физички лица
  • Шифра Валута Единици валута
    Курс за менувачко работење Куповен Продажен
    Среден курс НБРМ
Правни лица
  • Шифра Валута Единици валута
    Курс за девизи Куповен Продажен
    Среден курс НБРМ
Калкулатор на валути
принт